Oproep publiek: Europa in 10 ergernissen

  • NCRV

    Naar aanleiding van de Europese Verkiezingen komt de NCRV met een thema-avond: Europa, in 10 ergernissen. Dat live vanuit de AKN-studio te Hilversum wordt uitgezonden op dinsdag 2 juni. Tijdens de opname worden er 10 ergernissen behandeld, die leven bij de Nederlanders over Europa. Gegarandeerd 100% politici-vrij en met bijdragen van Man Bijt Hond en Netwerk. Aan bod komen ergernissen zoals: door de open grenzen neemt de criminaliteit toe, de Polen pikken onze banen in, Europa wordt te groot en leidt aan regelzucht. Waar komen die gevoelens vandaan? En kloppen ze ook?

    Het wordt een avond met interessante gasten, opmerkelijke filmpjes in een ontspannen café sfeer. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar publiek (20/30-jarigen).

    Belangstellenden kunnen zich opgeven door het sturen van een mail naar: Ryani.graanoogst@ncrv.nl met vermelding van hun naam, telefoonnummer, mailadres en geboortedatum. Graag reageren vóór vrijdag 22 mei.

    De gasten worden om 18.30 in Hilversum verwacht op de ’s Gravelandseweg 80. De hapjes staan klaar en de eerste rondjes zijn voor ons. De opname zal duren tot 21.15 uur.

    Hopelijk tot dan!

  • eu

    Leuk bericht. U kunt dit ook plaatsen bij de rubriek ‘agenda’ op deze pagina. Indien u een trailer heeft dan kan dit geplaatst worden bij video.

    Met vriendelijke groet,

    Bart

    Beheerder eu.startpagina.nl