EU Kenner 2007

  • Jacques

    Welke Nederlandse ondernemer kent Europese Unie het best?

    Op 25 maart was het precies 50 jaar geleden dat de Europese Unie werd opgericht.

    In het kader daarvan organiseert Ondernemen.in de quiz EU-kenner 2007.

    De voorronde vindt plaats via Internet.

    Tijdens het Ondernemen.in Business Café op 12 december 2007 zullen de drie beste deelnemers uit de voorronde rechtstreeks de strijd met elkaar aangaan.

    Daarnaast worden onder alle deelnemers, ongeacht het behaalde resultaat, drie gratis entrees voor een Ondernemen.in symposium naar keuze in 2008 verloot.

    De prijsvraag bestaat uit 25 meerkeuzevragen die te maken hebben met de EU in de breedste zin van het woord; geografisch, cultureel, historisch, gastronomisch, het zakendoen in de EU etc. Alle onderwerpen die tijdens een zakenlunch of -diner aan de orde zouden kunnen komen.

    Deelname via internet sluit op 1 december 2007. Finalisten en prijswinnaars ontvangen bericht in de eerste week van december. Direct nadat u het formulier heeft verzonden verschijnt uw resultaat op het scherm. De vragen zijn moeilijk, u bent dus zeker niet kansloos indien u niet de volle score heeft behaald.

    http://www.ondernemen.in/Europese%20Uniekenner07

  • Rob

    Ik heb een aantal quizzen van Ondernemen.in gespeeld, maar deze is echt lastig. Kom niet verder dan 15, bij de landen haal ik meestal wel 20-22.

  • Dayanara

    You know what, I'm very much iclnnied to agree.