vrede in het midden oosten

  • leonardus

    wanneer roepen we israel eens een halt toe.

    deze bezetter onderdrukt een voorheen vrij palestina en bouwt een muur, zoals in warschauw in de tweede wereldoorlog een muur werd gebouwd.

    de poolse joden werden toen opgesloten in een getto!

    lees het verhaal van Leon Uris.

    ik vind dat we dit niet langer kunnen pikken.

    boycot daarom alle produkten uit isreal, kijk in de supermarkt op de etiketten.

    help mee om de vrede op te bouwen. ook zuid afrika is uiteindelijk gezwicht.

    als we allemaal mee werken komt er echt oorlog en is er weer een land vrij.

  • Tal1970

    Er had een Palestijnse staat kunnen zijn dat vreedzaam naast de Israëlische staat had kunnen bestaan. Echter de Arabieren vertelde de Moslims (aangezien er nog nooit een Palestijnse staat was/is) even te vertrekken zodat ze het land even Joden vrij zouden maken… wat compleet mislukte zoals ons bekent is.

    Vervolgens hebben de Moslims verschillende pogingen ondernomen die ze keer op keer verloren… de Arabieren/ Moslims in de Gazastrook en Westbank (voorheen TansJordanië) kozen de kant van de verdrijving van de Joden… aangezien elke vredes aanbod van Israël werd geaccepteerd om vervolgens TOCH weer een oorlog tegen Israël te beginnen zagen ze zich genoodzaakt troepen in de vijandig buurlanden te stationeren.

    De Muur die wordt gebouwd is om het de vele laffe terroristen die keer op keer o.a. via ambulances wapens en explosieven Israël binnensmokkelen om daar onschuldige burgers te doden tegen te houden. Het werkt net zoals bij de controleposten, zodra die op slot gaan zijn er minder aanslagen… dus het zijn noodzakelijk kwaden omdat er een groep is die de Joden wil doen verdrijven uit Israël. De Hamas, Jihad, PLO, etc beelden Palestina af als één totaal gebied waar de staat Israël niet meer te vinden is!

    Verder zijn er honderdduizenden Arabieren begin 1900 naar dat gebied getrokken vanwege de werkgelegenheid die door de Joden werd gecreëerd… Verder hebben de Joden van Moerassen en Woestijn vruchtbare gronden gemaakt. Ze hebben er ziekenhuizen gebouwd, scholen etc etc etc waar de Palestijnse Moslims ook van mee profiteren aangezien hen leiders alle EU “ontwikkelings”hulp in wapens en explosieven hebben gestopt om de oorlog tegen Israël voort te zetten.

    De Moslims hebben qua gezondheidzorg, educatie en werk meer aan de Joden dan aan hen eigen leiders. En zoals ik al eerder zei als de Moslims stoppen met hen haat tegen Israël kunnen ze zo een eigenstaat hebben en in vrede een economie opbouwen… en god wat zal Amnesty International een hoop werk hebben dan in dat land!

    Daarom Boycot alle producten van landen die de haat tegen Israël voortzetten:

    Syrië, Libanon, Iran, Afghanistan, Sudan, Pakistan, België, Frankrijk, etc etc.

    En laten we meer geld stoppen in de staat Israël en ons solidair opstellen tegen over een land wat al 60 jaar in oorlog leeft en graag in vrede wil leven… En zorg dat de omringende weten dat we Israël zullen blijven steunen zodat deze landen eindelijk stoppen met de oorlog tegenover het enige democratische land in die regio. Zodat deze oorlog kan stoppen en Israël weer kan ademhalen en dat Palestina eindelijk opgericht kan worden.